Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 november 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Det har varit en lugn kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

23.29 Kungsbacka, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Skogskällevägen i Lerkil med anledning av en brand i ett fristående garage där det kan förvaras gasoloflaskor. Vad som orsakat branden är okänt. Det ska finnas två villor i närheten men ska enligt uppgift vara tomma. Vid 06.00-tiden ska branden vara släckt och polisen spärrar av i avvaktan på teknisk undersökning.

01.37 Kungsbacka, trafikolycka
På E6 vid Sandsjöbacka i södergående riktning är det en bilist som kör på ett lastbilsekipage. Bilisten körs till sjukhus med okända skador och misstänks för vårdslöshet i trafik.  

03.21 Kungsbacka, drograttfylleri
På E6 vid Sandsjöbacka i norrgående riktning stoppas fyra personer i en bil för kontroll. Biulföraren är synligt påverkad och får följa med för provtagning. I bilen anträffas även misstänkt narkotika och kontanter som tas i beslag. Föraren rapporteras även för grov olovlig körning då körkort saknas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen