Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 november 15:48

28 november 14.24, Trafikolycka, Ödeshög

Stopp på E4 efter olycka.

14.19 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på E4 södergående, cirka 6 km söder om Ödeshög. En bilist hade kört in i ett så kallat TMA-fordon. Det är ett fordon som används vid vägarbeten och trafikolyckor för att skydda personer och fordon som arbetar där, och för att varna trafikanter. Två personer satt i personbilen, ingen i TMA-fordonet. Ingen verkade vara allvarligt skadad.

14.26 Det var helt stopp i trafiken söderut, med kraftig köbildning som följd. Räddningstjänsten hade svårt att ta sig fram till olycksplatsen. De hade som ambition att öppna ett körfält så snart som möjligt.

14.40 Polis på plats.

15.21 Patrullen på plats meddelade att de var klara. Trafik flöt på förbi det vägarbete som TMA-bilen stod där för att skydda. De två personerna i bilen behövde inte föras till sjukhus. Polisen misstänker inget brott. Bilen kommer att bärgas, men ska inte stå i vägen för trafiken.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen