Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 november 05.52, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

23.40 Mark, brand i villa
Räddningstjänsten larmas till en villabrand i Marks Kommun. Villan är helt övertänd och går inte att rädda. Villan brinner ner till grunden. Det är i nuläget oklart vad som orsakat branden och om någon befann sig i villan. Platsen har spärrats av och en förundersökning om mordbrand har inletts. En teknisk undersökning kommer att inledas så fort det är möjligt.

02.27 Göteborg, personrån
På Järntorget har en man blivit rånad på sin iPad. Han uppger att okända personer kommit fram och att en av dem har slagit honom i ansiktet med ett knytnävsslag. De tog sedan iPaden och försvann från platsen. Mannen behövde inte åka till sjukhus. Ingen gripen.

03.35 Skövde, inbrott
Larmet går från Netto och väktare är snabbt på plats. Man kan konstatera att någon krossat en ruta och tagit sig in. I butiken har någon stulit bl a snus. Polisen skriver en anmälan och lokal tekniker kommer under dagen att göra en teknisk undersökning.

04.14 Lysekil, drograttfylleri
På länsväg 162 vid Brastad stoppas en bilist av polisen. Förare är en man i 25-årsåldern som visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen