Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 november 08.01, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

22:08 Viltolycka, Härnösand
En lastbilsförare har krockat med ett rådjur på E4:an i höjd med Antjärn. Inga personskador, men rådjuret dog i olyckan och togs om hand av en eftersöksjägare.

22:55 Stöld, Örnsköldsvik
En man ringer till polisen och uppger att har spårat sin sons stulna mobiltelefon till resecentrum. Mobilen stals från ett omklädningsrum på en sportanläggning i centrum tidigare under dagen. En patrull åker till resecentrum där de griper en man i 30-årsåldern misstänkt för stöld alternativt häleri.

23:17 Brand, Sollefteå
Larm inkommer om brand på ett boende i Sollefteå. Det ska ha brunnit på en toalett och branden släcks av räddningstjänsten. En anmälan om försök till mordbrand upprättas. Under natten inkommer samtal om att en person varit stökig på adressen. Anmälan om misshandel upprättas.

23:28 Brand, Kramfors
Larm inkommer om brand i en villa i Kramfors. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador. För frågor om branden, kontakta räddningstjänsten. Patrullen upprättar en anmälan om brand, utan misstanke om brott.

00:25 Våld mot tjänsteman, Härnösand.
Polis beordras till ett boende i Härnösand där en person sparkat till en vakt. Personen omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. En anmälan om våld mot tjänsteman upprättas.

05:06 Trafikolycka, Härnösand
En bil har kört in i mitträcket på E4:an strax söder om Härnösand. Inga personskador och bilen bärgades från platsen.

05:09 Försök till våld mot tjänsteman, Sundsvall
En vakt ringer till polisen och uppger att han blivit slagen. Den misstänkte omhändertas med stöd av LOB och en anmälan om försök till våld mot tjänsteman upprättas.

Under morgonen har fyra viltolyckor med rådjur anmälts till polisen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen