Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 november 07:15

03 november 06.56, Narkotikabrott, Eskilstuna

Påverkad man uppträdde misstänkt i Måsta.

05.37 flera samtal till polisen om en man som smög omkring på ett misstänkt sätt omkring bostäder och uteplatser i norra delen på Måstavägen. En inringare hade ropat till mannen och då fått honom att börja gå från platsen.

05.39 polisen är på väg till platsen.

05.44 polisen är i området och spanar efter mannen.

05.51 polisen har träffat på en man med samma signalement som den beskrivna. Polisen noterar att mannen har tydliga tecken på drogpåverkan och han misstänks därför för ringa narkotikabrott eget bruk och innehav av narkotika. Mannen, som är i 20-årsåldern tas med av polisen för provtagning och förhör.

Polisen har ännu inte kunna styrka att mannen har gjort sig skyldig till något brott i området. Boende på Måstavägen höga nummer uppmanas att kontrollera sin omgivning och i förekommande fall anmäla brott till polisen på 114 14.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen