Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 november 11:01

03 november 09.38, Trafikhinder, Kristinehamn

Det är stopp i trafiken på E18 i riktning mot Kristinehamn.

En polispatrull åkte för att hjälpa till att dirigera trafik på E18 i höjd med Marielund i riktning mot Kristinehamn där en hästtrailer fått problem med sitt fordon och stod illa till.

Strax efter klockan 10 rapporterade patrullen att de fått kännedom om en trafikolycka som skett lite längre västerut på E18, även detta i riktning mot Kristinehamn.

Det finns ingen information om att någon person skall ha blivit skadad men i nuläget är det totalstopp i riktning mot Kristinehamn. Stoppet börjar strax väster om Östervik. 

UPPDATERING kl. 11.00

Två bilar är inblandade i en krock på E18 i höjd med Östervik. Ingen person blev skadad i samband med händelsen. Ett körfält är öppnat förbi olycksplatsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen