Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 november 15:18

03 november 12.21, Brand, Göteborg

Lägenhetsbrand i Majorna

Räddningstjänst och polis kallas till en fullt utvecklad lägenhetsbrand på Koopmansgatan. Branden har startat i en lägenhet på tredje våningen. Räddningstjänsten arbetar med släckningsarbete och polispatruller på plats ser till att området avspärras så släckningsarbetet kan pågå så ostört som möjligt. I nuläget inga uppgifter om några personskador.

Uppdatering kl 12.42
Enligt uppgift från brandplatsen är branden i lägenheten släckt och Räddningstjänsten fortsätter att undersöka så branden inte spridit sig i fastigheten.

Uppdatering kl 13.28
En förundersökning gällande grov mordbrand alternativt allmänfarlig vårdslöshet har inletts. En person har hämtats till förhör i ärendet. Ännu inga uppgifter hur branden uppstått.

Uppdatering kl 15.17
Lägenheten avspärrad och en teknisk undersökning kommer att göras i lägenheten under morgondagen. Den person som hämtades till förhör har ännu inte kunnat förhöras pga berusning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen