Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 november 16.13, Rån, Stockholm

Polisen fick samtal om att det var bråk mellan två personer inne på ett café på Drottninggatan.

Polisen som var på plats fick veta att bråket uppstod när ett vittne hindrade en gärningsman att lämna caféet med obetalda varor.

Polisen grep mannen. Han är misstänkt för rån, då han satte sig till motvärn när vittnet förhindrade honom att lämna caféet.

Mannen är även misstänkt för ofredande i två fall då han han spottade en ordningsvakt och en polis i ansiktet. Dessa två ofredande skedde inte vid samma tidpunkt. Han är även misstänkt för våldsamt motstånd då han försökte hindra och försvåra polisens ingripande mot honom.

Mannen bar med sig en jacka, mobiltelefon och andra tekniksaker som polisen misstänker är stulna. De är tagna i beslag och mannen är misstänkt för stöld alternativt häleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen