Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 november 07:12

03 november 21.31, Mord/dråp, försök, Malmö

Rosengård/Persborg. Taxichaufför anträffas med misstänkt skottskada.

En polispatrull blir stoppad av en taxichaufför på Västra Kattarpsvägen, taxichauffören har blivit beskjuten in i bilen på en annan adress och har förmodad skottskada.

Polispatrullen tillkallar förstärkning och lastar samtidigt taxichauffören i polisbilen för färd till sjukhuset. Taxichaufförens skadestatus är just nu okänd.

Polisen har spärrat av ett område på Västra Kattarpsvägen samt på och i anslutning till Cronmans väg, där brottsplatsen misstänks vara. Kriminaltekniker är rekvirerade.

Uppdatering kl. 22.50: Polisen eftersöker åtminstone en beväpnad gärningsperson. Två platser är fortsatt avspärrade, Västra Kattarpsvägen och Cronmans väg, och kriminaltekniker inväntas. Specialsökhund vapen deltar i arbetet med att eftersöka spår.

Polisen genomför vittnesförhör i den mån det finns vittnen och undersöker om det eventuellt finns kameraövervakning som kan vara till hjälp i utredningen.

Taxibilen är tagen i beslag. Det finns just nu ingen gripen eller misstänkt för brottet.

Taxichaufförens skadestatus är fortsatt okänd. Ärendet rubriceras som försök till mord.

Uppdatering söndag morgon: Ingen misstänkt gärningsperson har gripits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen