Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 november 01.20, Vapenlagen, Södertälje

En fordonsförare som vägrar stanna på polispatrullens anmaningar kör i diket, mellan Södertälje och Nykvarn, och i bilen anträffas vapen.

På väg 516 mellan Södertälje och Nykvarn skulle en polispatrull stoppa ett fordon då föraren gjort sig skyldig till trafikbrott. Fordonsföraren vägrade att stanna och polispatrullen körde efter fordonet. Fordonet körde av vägen och hamnade i diket. Föraren och passageraren fick föras till sjukhus för vård och kontroll. I bilen färdades också en hund som undersöktes av en veterinär. Hunden visade sig ej vara skadad.

En förundersökning är nu inledd gällande grovt vapenbrott, narkotikabrott, rattfylleri, vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada och olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen