Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 november 11:17

04 november 05.17, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt

En intensiv natt där över 300 händelser har hanterats av Polisens Regionledningscentral. 65 personer har omhändertagits och frihetsberövats med anledning av fylleri och ordningsstörningar. Tre personer har gripits misstänkta för brott, se nedan händelser.

KL 03.01 Nyköping Brunnsgatan. En man född 80 gripen misstänkt för misshandel som ägt rum tidigare under kvällen på Olof Palmes väg i Nyköping. Målsägande förd till sjukhus med ambulans

 

KL 02.33 Norrköping Norra Promenaden. Personrån genom att två män blivit rånade av fyra gärningsmän. En av målsägande har fått en sten i ansiktet och blöder ymnigt från såret. En mobiltelefon är tillgripen. I nuläget ingen misstänkt för aktuellt brott. Iakttagelser och tips är av intresse för polisen, meddelas enklast på tel 11414.

KL 01.02 Norrköping Folkborgsvägen Folketspark. Bråk och stök under stor del av kvällen, flera polispatruller från Norrköping på plats under längre tid för att hålla ordning och förebygga våldsbrott. Flera personer avvisade och en man född 91 gripen misstänkt för misshandel och våld mot tjänsteman.

Kl 22.32 Jönköping. Våldtäkt genom att en kvinna född 67 blivit våldtagen av två män. Brottet har ägt rum inomhus. Målsägande har varit på sjukhus för kontroll.

KL 23.57 Tranås. Våldtäkt genom att en kvinna född 96 uppger att hon blivit våldtagen på adressen. Gärningsman född 77 lokaliserad och identifierad, denne är gripen i anslutning till platsen. Målsägande har varit på sjukhus för kontroll.

KL 01.59 Jönköping Ryhov. En man född 90 inkommer till akuten på Ryhov med skador som gör att  misstanke gällande grov misshandel uppstår. Enligt uppgift ska målsägande blivit slagen med ett tillhygge så att ett öppet benbrott i armen uppstått. Måsägande kommer att vårdas på sjukhus då skadorna är omfattande och allvarliga, dock inte livshotande.

KL 03.48 Jönköping Hasselvägen.  Stöld av bil. Målsägande ringer och meddelar att någon tillgripit hans nya Volvo XC60. Bilen är försedd med spårningsfunktion som gör att det går att följa bilen. Indikation på att bilen finns på Ryhovs gatan i Jönköping och patrull mot platsen. Aktuell bil är lastad på en LT regad lastbil som rullar ut från parkeringen på Ryhovsgatan. Ytterligare en bil är lastad på aktuell lastbil och även den, en brun Volvo XC 60 är tillgripen. Föraren av lastbilen född 75 gripen på plats.

Mikael Ehne// Vakthavande befäl

Uppdatering kl. 11.15: Lastbilsföraren blev anhållen kl. 09.36 på sannolika skäl misstänkt för stöld alternativt grovt häleri av åklagare Tommy Sköld.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen