Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 november 07.29, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Stefan Gustafsson (börjar kl 09.00).

En natt präglad av många larm om fylleri och bråk.

17.25 Svenljunga, rattfylleri
Räddningstjänst, ambulans och polis kallas till en singelolycka på länsväg 156 vid Svenljunga. Bil har kört av vägen. Två personer är avförda med ambulans. En av dessa uppges initialt vara allvarligt skadad. Efter kontroll av föraren på sjukhus misstänker polisen rattfylleri och prov är taget för detta.

17.50 Ale, brand
Räddningstjänst och polis kallas till Ramstorp i Ale kommun gällande en villabrand. På plats visar det sig vara i ett förråd intill villan som det brinner. Räddningstjänsten släcker branden. Ingen brottsmisstanke.

18.33 Åmål, trafikolycka smitning
Polis kallas till korsningen Kungsgatan Årjängsgatan där en bil kört in i en stolpe. Ingen förare finns kvar på platsen. Anmälan om smitning från trafikolycksplats. 

16.57 Hjo, inbrott
Polis kallas till vårdcentralen på Karlsborgsvägen där vittne sett en glasruta krossad och att någon befann sig inne i lokalen. När polis kommer till platsen konstateras inbrott men inga tjuvar finns kvar i byggnaden. Okänt om något stulits. Anmälan om inbrott i vårdcentral.

18.59 Vänersborg, personrån
En kvinna som var på väg hem till sin bostad i centrala Vänersborg. På väg in till en bakgård angreps hon av en person som ryckte ifrån henne handväskan. Personen sprang sedan från platsen. Väskan innehöll bl.a. plånbok och mobiltelefon. Den drabbade kvinnan uppfattade att rånaren var i sällskap med ytterligare tre personer som, hon såg när han sprang iväg. Kvinnan skadades inte fysiskt vid händelsen. Väskan hittades något senare i närheten men plånboken som innehöll kort och kontanter saknas. Polis sökt i området efter den misstänkta men ingen har gripits.

22.16 Borås, inbrott
En lägenhetsinnehavare på Hedvigsborgsgatan kommer hem och upptäcker att lägenheten utsatts för inbrott. Had varit borta under några timmar. En glasruta är krossad och någon har varit inne och genomsökt lägenheten. I nuläget okänt vad som stulits.

22.24 Trollhättan, misshandel
En man kommer till sjukhuset med en skärskada på ryggen. Det uppges att han blivit knivskuren. Skadan bedöms inte allvarlig och drabbade mannen får skadan åtgärdad och kan därefter lämna sjukhuset. Ingen misstänkt gripen. Anmälan om misshandel.

22.42 Alingsås, mordbrand
Räddningstjänst och polis kallas till en kolonistuga vid Nolhaga som brinner. På plats konstateras att flera stugor är uppbrutna och ytterligare minst en stuga brinner. Polis söker efter misstänkt i området men ingen hittas. Anmälan om misstänkt mordbrand.

02.05 Falköping, rattfylleri
På Frejagatan stoppar polispatrull en bil för kontroll. den 18-årige föraren saknar körkort och misstänks dessutom för rattfylleri.

02.07 Falköping, våld mot tjänsteman
Polis kallades till en restaurang i centrala Falköping där någon form av bråk uppstått. Bland annat har en ordningsvakt fått ett slag i ansiktet så att blodvite uppstått. En person pekas ut som misstänkt för detta och han grips misstänkt för våld mot tjänsteman.

02.23 Vänersborg, våldtäkt
En kvinna anmäler att hon inomhus i centrala Vänersborg utsatts för en våldtäkt. En man i 20-årsåldern har gripipits misstänkt för våldtäkten.

02.48 Härryda, rattfylleri
På Mölndalsvägen i Härryda kontrollerar polispatrull en bilförare. Det är en kvinna i 50-årsåldern som misstänks för rattfylleri. Hon fick följa med för provtagning.

04.41 Bengtsfors, rattfylleri
På länsväg 166 i Bäckefors stoppade polispatrull en bil för kontroll. Förare var en man i 35-årsåldern och han misstänks för drograttfylleri och innehav av narkotika. Han fick följa med för provtagning och förhör.

06.39 Göteborg, inbrott
I Masthugget vaknar en man i sin lägenhet av att någon obehörig är inne i lägenheten. Målsäganden jagar iväg mannen som flyr från platsen med bland annat några smycken som stulits. Den misstänkte har tagit sig in via en balkongdörr som stod på glänt.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen