Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 november 08.45, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av händelser.

22:43 Trafikolycka Sundsvall. Singelolycka i Granloholm. Inga personskador. Polis har varit på plats. Anmälan olovlig körning.

22:49 Stöld/inbrott Örnsköldsvik. Inbrott i bostad i centrala Örnsköldsvik under kvällen mellan klockan 18 och 22:30. Inbrott via ett fönster. Polis har varit på plats och genomfört en brottsplatsundersökning. Bland det som stulits finns smycken och kontanter.

00:19 Man och kvinna som bråkat med vakter i centrala Kramfors. Kvinnan omhändertagen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Hon är misstänkt för våld mot tjänsteman samt narkotikabrott eget bruk. Mannen avvisad från platsen. Han är också misstänkt för våld mot tjänsteman.

00:30 Misshandel Timrå. Man som ska ha misshandlat annan man på Sörberge. Polis beordras till platsen. Patrullen har hållit förhör med inblandade parter. Anmälan och motanmälan misshandel.

00:36 Misshandel Örnsköldsvik. Se tidigare händelsenotis om misshandel Timrå.

01:22 Våldsamt motstånd Kramfors. Kvinna som hotat en vakt i centrala Kramfors. Polis som kommer till platsen omhändertar kvinnan med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Hon är i nuläget misstänkt för våldsamt motstånd.

01:30 Trafikolycka Örnsköldsvik. Se tidigare händelsenotis.

02:33 Rattfylleri Sundsvall. Polis stoppar och kontrollerar ett fordon på E4 vid Skönsberg. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument, han får följa med för provtagning och förhör. Kontroll i bevisinstrument visar 0,42 promille. Mannen misstänkt för rattfylleri, körkortet omhändertaget.

En morgon utan akuta händelser i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen