Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 november 20:08

04 november 17.18, Skottlossning, Stockholm

Polisen fick in samtal om skottlossning i Hagsätra.

Polisena som är i Hagsätra har talat om att två personer är skottskadade. Polisen arbetar nu med att ta reda på mer om vad som har hänt. Det görs genom att prata med personer som är i närområdet.

Polisen kommer även prata med de skadade när det är möjligt.

Uppdatering klockan 17:48
Skjutningen har skett utomhus på Olshammarsgatan. Det finns initiala uppgifter att gärningspersonerna var minst två stycken och minst en beväpnad med ett pistollikande föremål.

Det finns också uppgifter att ett tvåhjuligt motorfordon har lämnat platsen vid tidpunkten för skottlossningen. Tekniker kommer undersöka brottsplatsen som är avspärrad. Polisen kommer undersöka tunnelbanestationen Hagsätra, tills det är gjort kommer inga tåg att stanna vid den stationen.

Uppdatering klockan 17:57
Tunnelbanestågen stannar åter igen vid tunnelbanestationen Hagsätra.

Uppdatering klockan 18:42
Polisen har spärrat av en plats vid en idrottsplats i Örby där det har varit en mindre brand. Polisen har inlett förundersökning angående försök till mord.

Uppdatering klockan 20:02
Utredningsarbetet fortsätter och polisen är på plats för att svara på frågor samt genomför dörrknackning. Det har kommit fram information att ett tvåhjuligt motorfordon, troligen en moped, har lämnat i höghastighet från idrottsplatsen i Örby. De båda skadade personerna får vård på sjukhuset för sina skador. Teknikerna har påbörjat sitt arbete vid de avspärrade platserna.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen