Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 november 07:17

05 november 06.33, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning natt.

Polisen i Södermanlands län har hanterat 31 ärenden sedan midnatt. 

03.33 SOS larmade om en brand på Assessorgatan i Eskilstuna. Enligt larmet skulle en bil brinna. Polis, ambulans och räddningstjänst beordrades till platsen.
Branden hade startat i en av bilarna som spridit sig till två andra. Alla tre bilar betecknas som totalförstörda. Platsen har spärrats av.

03.43 SOS larmade om en brand i en fastighet på Fredsgatan i Katrineholm och polis, ambulans och räddningstjänst beordrades till platsen. Räddningstjänsten kunde släcka branden och polisen har spärrat av platsen i väntan på en teknisk undersökning.

Sammantaget har två personer, en i Eskilstuna och en i Katrineholm, har frihetsberövats på grund av fylleri och två personer, i Katrineholm, har medtagits för provtagning på grund av misstanke om drograttfylleri.

I övrigt har ingen person frihetsberövats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen