Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 november 07.04, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

22:00 Bråk, Umeå
Polis beordras till en adress på Ålidhem efter samtal om bråk. Det visar sig vara ett verbalt bråk och patrullen lämnar utan åtgärd.

00:19 Narkotikabrott, Umeå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Carlshem. Två män i 20-årsåldern, som färdades i bilen, misstänks för olovlig körning. Det är oklart vem som kört bilen. De misstänks även för ringa narkotikabrott, innehav.

00:52 Fylleri, Umeå
En patrull påträffar en berusad man på universitetsområdet. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

06:40 Viltolycka, Bjurholm
En lastbilsförare har krockat med en älg på länsväg 353 i höjd med Nyåker. Inga personskador, men älgen dog i olyckan. Olycksplatsen är utmarkerad och eftersöksjägare kontaktad. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen