Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 november 07.41, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:51 Skadegörelse, Sundsvall
Polis beordras till Ljustadalen där en bil utsatts för skadegörelse. Bland annat har bilen sprayats med färg. Händelsen tros ha skett under kvällen. En anmälan om skadegörelse upprättas.

01:40 Viltolycka, Sollefteå
En bilist har krockat med en lodjursunge på länsväg 311 utanför Viksmon. Inga personskador, men djuret dog i olyckan. Djuret kommer att tas till polisstation för vidare transport till Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA), då lodjur tillhör statens vilt.

02:15 Fylleri, Sundsvall
En man omhändertagen med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer, på centralstationen.

06:40 Viltolycka, Sundsvall
En bilist har krockat med ett rådjur på riksväg 86 i höjd med Västloning. Inga personskador, men rådjuret skadades. Eftersöksjägare kontaktad.

06:57 Viltolycka, Sundsvall
En bussförare har krockat med ett rådjur på länsväg 305 i höjd med Stöde. Inga personskador, men rådjuret skadades. Eftersöksjägare kontaktad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen