Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 november 11.37, Bråk, Ale

Bråk vid Ale torg. Mellan ungdomar.

En förälder ringer polisen och uppger att hans son varit utsatt för misshandel och hot under föregående vecka vid Mc Donalds, Ale torg. Samma gäng/grupp som då genomfört misshandeln finns nu åter på plats. Det handlar om ca 15 ungdomar.

Föräldern finns nu på plats och det framkommer att gänget troligen förbereder ett nytt bråk. De har bl a dragit upp halsdukar för ansiktet och även dragit upp sina luvor. Föräldern har ställt sig melllan grupperna.  Föräldern uppger att gänget troligen har väntat på sonen och hans vänner.

Polis åker till platsen, flera patruller. När man anländer så splittras ungdomsgänget, de flest springer mot Da Vinciskolan. Polisen kan dock stoppa fem av de som ingått i gänget.

Oklart om det förekommit någon brottslig gärning idag. Polis upprättar anmälan förbredelse till misshandel.   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen