Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 november 18.36, Narkotikabrott, Norrköping

Man omhändertagen efter att ha sparkat på bilar.

17.22 Polisen fick många samtal om en man som gick på Nyköpingsvägen i Åby och skrek och sparkade på bilar. Mannen verkade vara narkotikapåverkad. Han ställde sig mitt i vägen så att trafiken stoppades.

17.28 Polis på plats.

17.33 Patrullen meddelade att mannen, som är i 30-årsåldern, var under kontroll. Poliserna behövde använda handfängsel för att få kontroll på honom. Han fördes till arresten för tillnyktring.

Mannen är misstänkt för ringa narkotikabrott och kommer att genomgå provtagning. Ytterligare brottsrubricering kan tillkomma. Om någon bilist har fått skador på sin bil så kan man anmäla detta via telefonnummer 114 14 eller på polisens hemsida.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen