Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 november 21.13, Rattfylleri, Eskilstuna

Man misstänkt för rattfylleri.

18.31 Polisen fick samtal om en trafikolycka på Nybron i centrala Eskilstuna. En bilist hade blivit påkörd bakifrån av en annan bilist. Föraren som var vållande till olyckan lämnade då till fots. Föraren av den påkörda bilen, en man i 35-årsåldern, fördes till sjukhus. Han ska inte ha blivit allvarligt skadad.

18.37 Polis på plats på Nybron. Bilen som kördes av den vållande föraren stod kvar, men ingen kunde knytas till körningen. Patrullen åkte till sjukhuset för att prata med den skadade mannen.

19.42 Patrullen rapporterade att de hade återvänt till Nybron, men då var bilen borta. De styrde mot ägarens hemadress och såg efter en stund bilen köras. En stopp och kontroll visade att föraren verkade vara påverkad. Han är misstänkt för rattfylleri, ringa narkotikabrott och grov olovlig körning, men initialt togs han till stationen för att sova ruset av sig.

Dessutom skriver polisen en anmälan om smitning från trafikolycka med okänd gärningsperson.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen