Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 november 06.24, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.29 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal ärenden, de flesta av dem har varit egeninitierade kontroller av olika slag som inte resulterat i några brottsmisstankar.

01.41 en polispatrull stoppade en bilist för en rutinmäsig fordons- och förarkontroll på Nygårdsvägen. Vid kontroller uppvisade en passagerare tydliga tecken på drovpåverkan varför misstanke uppstod om ringa narkototikabrott. Den som misstänks för brottet är en man i 20-årsåldern.

05.24 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka inträffat på E4 Mjölby i norrgående riktning. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara en bilist som kört in i mitträcket. Cirka 85 meter vajerräcke är nerkört av bilisten. Bilen är bärgad och polisen är klar på platsen varför trafiken flyter normalt. bilisten skadades i handen. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisen kännedom under natten.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen