Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 november 07.16, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

23:14 Misshandel, Malå
Se händelsenotis 05 november 23:14, Misshandel, Malå. Åklagarkontakt tas under morgonen.

00:06 Viltolycka, Umeå
Ett tåg har krockat med en älg i höjd med Brännland. Älgen dog i olycka.

01:27 Försök till rån, Umeå
Polis beordras till Mariehem efter samtal om att någon försöker slå sönder ett fönster till en lägenhet. Polis påträffar en man i närheten som uppger att han försökt ta sig in i sin lägenhet. Enligt mannen, som är i 20-årsålder, ska två män ha försökt råna honom på Nydalahöjd, men de ska inte ha fått med sig något. När mannen sprang från platsen tappade han hemnyckeln. Polis har sökt efter personerna i området, men utan resultat. En anmälan om försök till rån upprättas. Polisen söker iakttagelser av personer som rört sig vid en mataffär på Istidsgatan mellan klockan 00:45 och 01:30.

06:27 Viltolycka, Åsele
En bilist har krockat med en älgkalv på länsväg 365 i höjd med Stennäs. Inga personskador och oklart om älgen skadades, då den sprang fån platsen. En eftersöksjägare kontaktad för att leta rätt på djuret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen