Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 november 10:57

06 november 23.40, Skottlossning, Sigtuna

Ett antal knivskurna och skottlossning i Märsta

Bråk har uppstått vid en restaurang i Märsta där vittnen berättar om skottlossning och skadade personer. På platsen har fem personer anträffats skadade varav en troligen skottskadad. De övriga har skärskador. De skadade har förts till sjukhus.

Två personer har gripits misstänkta för inblandning i bråket.

Uppdatering kl 01:15
En förundersökning om mordförsök har inletts. Skadeläget för de som förts till sjukhus är fortfarande okänt. Polispersonal på platsen säkerställer att inte fler skadade finns i omgivningen, håller förhör och spärrar av brottsplatsen/brottsplatser för teknisk undersökning.

Uppdatering kl 03:49
Ingen av de skadade har livshotande skador.
Fortsatt informationsinhämtning och sammanställning i syfte att klarläga händelseförlopp och hur bråket och skadorna uppstått.
Förhör med de skadade och gripna kommer att ske så snart det är möjligt. Den tekniska undersökningen i området avslutas inom kort.

Uppdatering 7 november, kl 10:45
Tre personer är gripna efter gårdagens bråk i Märsta. Fem personer är skadade - ingen av dem har livshotande skador. Mer detaljerade uppgifter om skadeläget finns inte i nuläget.

Polis kommer att finnas på plats i Märsta under dagen och kvällen för trygghetsskapande åtgärder.

Den som har uppgifter att lämna uppmanas ringa polisen på 114 14 eller ta kontakt med polis på platsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen