Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 november 05.52, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Tommy Nyman.

22.39 Lidköping, rattfylleri
På Esplanade stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 25-årsåldern som misstänks vara narkotikapåverkad. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri. I bilen hittas även en mindre mängd narkotika som tas i beslag.

23.30 Trollhättan, stöld
På Torggatan kontrollerar polisen en bil. I bilen påträffas en hel del gods, bl a hantverksmaskiner, som misstänks vara stulet. De båda männen som färdades i bilen grips och bilen tas i beslag. Männen är  i 20-25-årsåldern.

01.08 Orust, brand
På Stocken har det av ännu okänd anledning börjat brinna i en restaurang på en camping. Branden är fullt utvecklad enligt räddningstjänsten som nu på morgonen är kvar för eftersläckningsarbete. Polisen har skrivit en anmälan om mordbrand och spärrat av för en teknisk undersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen