Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 november 07:12

07 november 06.35, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har mellan kl 22 och 06 hanterat 41 ärenden. Natten har på det stora hela varit lugn. En person har gripits, se notis nedan. Sju personer har frihetsberövats med anledning av misstankar om rattfylleri eller narkotikapåverkan.

02.07 En man ringde polisen om stöld från en bostad. Någon ska ha tagit sig in genom att öppna en olåst ytterdörr och stulit en mobiltelefon och en cykel, medan den drabbade var hemma. Det hände i Forserum, Nässjö kommun. Mannen som blev bestulen sprang efter och gärningsmännen släppte då cykeln. Polisen lyckades inte hitta någon gärningsman. Ingen är misstänkt i nuläget.

03.25 Polisen larmades till Hovslätt, Jönköping, med anledning av larm om bråk i lägenhet. En man skulle ha tagit sig in i bostaden utan lov och bland annat ha slagit sönder saker. Han ska ha varit bekant med en kvinna som bor i lägenheten. Mannen greps, misstänkt för grovt hemfridsbrott, grov stöld och skadegörelse. Han är i 25-årsåldern. Ytterligare omständigheter om vad som har hänt är än så länge oklart för polisens presstjänst.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen