Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 november 06.55, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har mellan kl 22 och 06 hanterat 59 ärenden. Ingen har gripits, men sammanlagt nio personer har frihetsberövats i samband med misstankar om rattfylleri eller narkotikapåverkan. Några ärenden att nämna:

23.00 Polisen fick flera samtal om att en bilist hade krockat med en lyktstolpe på Katrineholmsvägen i Åby. En man och en kvinna hade sedan setts springa från bilen. Vid 23.16 fick polisen tag i en man som stämde in på vittnenas signalement. Han är misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, narkotikabrott och smitning från trafikolycka. Mannen är i 25-årsåldern. Även kvinnan anträffades. Det är oklart om hon misstänks för brott. Bilen fick bärgas.

23.07 Polisen larmades till E22 vid Tingstad, Norrköping. En bilist hade kört av vägen, voltat och hamnat på taket. Ingen fanns kvar vid bilen. 23.46 anträffades en man i närheten, av en hundpatrull. Han hade ont i ryggen och i ett ben. Ytterligare en person anträffades sedan. Polisen misstänker drograttfylleri och båda togs med för provtagning. Bilen togs i beslag för teknisk undersökning. Bilen bärgades. Männen är i 25-30-årsåldern.

Branden i Gärdesrum, Åtvidaberg, under morgonen hanteras i separat händelsenotis.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen