Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 november 10:33

07 november 09.03, Uppdatering, Jönköping

Uppdatering från nattsammanfattningen om ärende i Hovslätt där en person greps.

09.00 Brottsrubriceringarna har ändrats. Polisen har upprättat anmälningar med följande misstankar: olaga hot, egenmäktigt förfarande, misshandel, skadegörelse, narkotikabrott och grov stöld.

Misshandeln ska ha skett häromdagen. Mannen ska även vid ett tidigare tillfälle ha tagit kvinnans nycklar till bostaden (egenmäktigt förfarande).

Vid 03.30-tiden fick polisen samtal om att mannen skulle ha tagit sig in i lägenheten med nycklarna och uppträtt aggressivt. Han ska ha varit påverkad (narkotikabrott) och slagit sönder saker (skadegörelse) och hotat kvinnan (olaga hot), som då ska ha flytt därifrån. Dessutom ska han ha stulit kontanter (grov stöld) i samband med detta.

Mannen är fortfarande formellt gripen.

10.30 Mannen anhölls under förmiddagen, efter beslut av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen