Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 november 13:51

07 november 12.17, Stöld, Karlskoga

En äldre kvinna har utsatts för stöld i sitt hem av en kvinna som besökt henne vid Sandviksvägen i Karlskoga.

En ung kvinna ringde på dörren hem till en äldre dam som bor vid Sandviksvägen i Karlskoga. Den unga kvinnan visade fram ett papper som hon ville att damen skulle skriva på, men detta vägrade hon att göra. Den unga kvinnan bad då om att få komma in för att dricka vatten, vilket hon fick. Efter besöket av kvinnan saknas alla smycken och lådor i bostaden är utdragna.

Den unga kvinnan är liten till växten och hon var klädd i en grå täckjacka.

Det troliga är att kvinnan haft en medgärningsman med sig som genomfört stölden.

Vid fortsatt utredning framgår att kvinnan är ca 30-35 år gammal. 150-160 cm lång. Hon bar en grå täckjacka och en fyrkantig svart väska.

Polispatrullen som varit på plats har fått uppgifter om ett liknande tillvägagångssätt från en adress Nickkällan, men där har den som besökts dragit igen dörren omedelbart.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen