Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 november 15.43, Brand, Linköping

Man förd till sjukhus efter brand i lägenhet.

14:09 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till ett flerfamiljshus i Valla med anledning av en brand i en lägenhet.

14:15 En polispatrull var först på plats och lokaliserade den lägenhet i vilken det brann. Patrullen bestämde sig för att bryta upp lägenhetsdörren. I lägenheten var en brand fullt utvecklad. Patrullen hittade en man innanför ytterdörren som inte var kontaktbar. Mannen drogs ut ur lägenheten av patrullen och togs sedan omhand av ambulans och fördes till sjukhus. Hans skadeläge är för polisen inte känt.

Branden släcktes av räddningstjänsten. Det är inte fastställt hur branden har börjat. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är upptagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen