Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 november 21.01, Stöld/inbrott, Uppsala

Flera bostadsinbrott i Uppsala anmäls under kvällen.

Förutom det inbrott på Hugo Alfvéns väg som tidigare nämnts anmäls flera andra bostadsinbrott i Uppsala under kvällen när de som bor på adresserna kommer hem.

Tiundagatan anmäls ett lägenhetsinbrott kl 16:56. Inbrottet har skett någon gång mellan fredag kväll och onsdag eftermiddag. Eventuellt har gärningsmannen tagit sig in via en balkongdörr. Det är oklart vad som saknas.

Trasthagsvägen har det skett ett inbrott mellan kl 6 på morgonen och 17 på kvällen. Polis har varit på plats för spårsäkring och anmälningsupptagning. Inbrottet anmäls kl 18:10, men det är oklart vad som saknas.

Stenhagsvägen har det bland annat stulits en dator vid ett inbrott som skett någon gång efter kl 09 och kl 19:57 på kvällen (som också är tiden för anmälan).

Stålgatan anmäls ett inbrott kl 20:42. Gärningsmannen har tagit sig in genom ett fönster någon gång mellan kl 17 och kl 20:30. Det är oklart vad som stulits.

Lings väg har en gärningsman tagit sig in genom att bryta upp ett fönster. Inbrottet har skett mellan kl 12:20 och kl 19:20 och anmäls kl 20:37. Det är oklart vad som stulits.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen