Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 november 07:38

08 november 01.44, Mord/dråp, försök, Malmö

Man skottskadad, Per Albin Hanssons väg.

Strax innan kl 02 ringer flera personer till polisen och larmar om vad man misstänker är skottlossning vid Per Albin Hanssons väg. Flera polispatruller åker till adressen och en brottsplats lokaliseras till parkeringsplatsen till ett köpcentrum, nära en snabbmatsrestaurang. Platsen spärras av kl 01.54 och tekniker samt specialsökhund beställs. Den skadade har skjutsats till sjukhus i privat bil. Polis åker dit för vidare informationsinhämtning samt håller vittnesförhör i anknytning till brottsplatsen.

Tekniker är på plats kl 04.00 och fynd tas i beslag. En anmälan upprättas om försök till mord och utredningen får visa på potentiella samband med tidigare händelser. Inget samband kan i inledningsskedet konstateras eller uteslutas.

Den skadade mannen är i 20-årsåldern. Strax innan kl 07.00 finns inte polis kvar på brottsplatsen.

Ingen är gripen misstänkt för brottet. Mannen är allvarligt, men inte livshotande, skadad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen