Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 november 06.34, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av polisens verksamhet i polisområde Södermanland.

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett trettiotal ärenden. De flesta av dessa har inte resulterat i några brottsmisstankar.

00.39 Nybrogatan Eskilstuna, en inringare berättar om att det är bråk med flera personer, troligen i två grupperingar, bråkar med varandra. När polisen kommer till platsen springer en man från platsen, han är blodig i ansiktet. Mannen kontrolleras på Fristadstorget där han stoppats av polisen. Det visar sig att mannen bar på en kniv varför han nu misstänks för brott mot knivlagen. Kniven togs i beslag och kommer att förstöras av polisen. Ytterligare en man påträffas som är blodig i ansiktet. Båda männen säger sig ha ramlat och polisen kan inte få klarhet i vad som hänt. Därmed finns ingen grund för att misstänka att något brott har begåtts.

Två viltolyckor under morgonen. En med rådjur i Flen och en med vildsvin i Tumbo.

Några allvarliga händelser eller grova brott har inte kommit till polisens kännedom under natten.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen