Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 november 07.27, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av händelser.

00:54 Brand Kramfors. Bil som brinner på parkering längs väg 90 utanför Bollstabruk. Polis har varit på plats och märkt upp bilen. Försäkringsärende.

02:29 Rådjursolycka på väg 665 vid Ankarsvik, Sundsvall. Inga personskador. Rådjuret skadat, eftersöksjägare utkallad för att ta hand om rådjuret.

02:52 Rattfylleri Sundsvall. Polis stoppar och kontrollerar en bil i Stenstaden. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika. Han får följa med för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för drograttfylleri. Två passagerare i bilen, den ene misstänkt för narkotikabrott eget bruk och den andre misstänkt för narkotikabrott innehav.

07:07 Rådjursolycka på väg 348 vid Överhörnäs, Örnsköldsvik. Inga personskador. Rådjuret skadat, eftersöksjägare utkallad för att ta hand om rådjuret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen