Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 november 18:06

08 november 15.08, Skottlossning, misstänkt, Malmö

Larm om skottlossning, Docentgatan.

Polis skickas till Docentgatan efter samtal om misstänkt skottlossning. Enligt uppgift ska skott ha hörts på adressen, men det finns initialt inga uppgifter om att någon person blivit skadad. Polis spärrar av vad man misstänker vara brottsplats, och vapenhund budas. Arbete pågår på platsen om vad som inträffat. Ingen person uppges vara skadad.

15.27 Kriminaltekniker budas till platsen.

Uppdatering kl. 17.00: Polisen har konstaterat flera förmodade skotthål i ett fönster till en lägenhet på tredje våningen i ett flerbostadshus.

Det befann sig människor i lägenheten när den besköts men dessa är fysiskt oskadda. Polisen utreder bland annat om det finns någon eventuell hotbild mot någon person, med anknytning till aktuell lägenhet.

Polisen har inte fått kännedom om att någon person är fysiskt skadad som en följd av den förmodade skottlossningen närområdet runt aktuell adress samt sjukhus är kontrollerade.

De initiala avspärrningarna är minskade men vissa avspärrningar kvarstår. Kriminalteknisk undersökning är ännu inte utförd.

Brottsrubriceringen är just nu inte fastställd.

Uppdatering kl. 18.00: Polisen upprättar anmälan om grovt olaga hot, grovt vapenbrott och skadegörelse.

Ett antal personer har förhörts som målsägande och som vittnen, kriminalteknisk undersökning genomförs.

Polisen har ingen misstänkt i ärendet och ingen person är gripen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen