Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 november 07:06

09 november 03.07, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:40 Drograttfylleri och grov olovlig körning, Lv 97 mellan Harads och Boden
En man i 40-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri. Mannen saknade även körkort och är därför också misstänkt för grov olovlig körning. Mannen togs till Sunderbyns sjukhus för provtagning. Mannen frigavs efter provtagning och förhör.

Uppdatering (av kommunikatör Liv Fahlén)

01:02 Viltolycka, Jokkmokk
En bilist har krockat med ett rådjur på riksväg 97 i höjd med Padjerim. Inga personskador och oklart om rådjuret skadades, då det sprang från platsen. Eftersöksjägare kontaktas för att söka efter djuret.

02:48 Misshandel, Luleå
Polis beordras till en adress i Gammelstad med anledning av en misshandel. När patrullen kommer fram anträffar de en man. Mannen vill inte medverka, men förs med ambulans till sjukhus. Patrullen upprättar en anmälan om misshandel.

05:09 Försök till rån, Luleå
Polis beordras till ett samhälle söder om Luleå där en man uppger att han utsatts för ett rånförsök av två personer. I samband med detta har han skadat en hand. Mannen förs till sjukhus för vård. Han vill inte medverka i förhör. Patrullen upprättar en anmälan om försök till rån.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen