Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 november 07.15, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

22:20 Försök till inbrott, Sundsvall
Polis beordras till Sundsbruk efter samtal om att två personer försökt göra inbrott i en lokal. Polis söker i området och anträffar en kille, under 18 år, som stämmer in på signalementet. Han visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning, misstänkt för ringa narkotikabrott. Han överlämnas till vårdnadshavare. Hundpatrull har sökt i området efter den andra personen, men utan att påträffa personen. Polisen upprättar en anmälan om försök till inbrott.

22:49 Viltolycka, Sundsvall
En man har påträffat ett påkört rådjur på Raholmsvägen, Ankarsvik. En eftersöksjägare tar hand om djuret. En anmälan om trafikolycka smitning upprättas, då olyckan inte anmälts till polis.

00:38 Arbetsplatsolycka, Härnösand
Larm inkommer om en arbetsplatsolycka i Älandsbro. En man har klämt en fot och förs med ambulans till sjukhus. Polis har varit på plats för förhör och dokumentation. En anmälan om arbetsplatsolycka upprättas.

En efternatt utan akuta händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen