Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 november 07.48, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

23:48 Misshandel, Berg
Polis beordras till en adress i Bergs kommun efter samtal från en taxiförare. Taxiföraren uppger att en kund spytt i taxin och när föraren vill ha ersättning för detta har en dispyt uppstått och han har fått ett slag i ansiktet. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel.

00:50 Viltolycka, Östersund
En lastbilsförare har krockat med ett rådjur på länsväg 609 i närheten av flygplatsen. Inga personskador, men djuret skadades i olyckan och blev liggande i ett dike. En eftersöksjägare har varit på plats och avlivat djuret.

05:37 Viltolycka, Krokom
En lastbilsförare har krockat med ett rådjur på E14 mellan Krokom och Dvärsätt. Rådjuret dog i olyckan och har tagit om hand av eftersöksjägare.

06:41 Viltolycka, Berg
En lastbilsförare har krockat med en ren på E45 i höjd med Ratan. Renen dog i olyckan och samebyn kontaktad.

07:20 Viltolyckor, Åre
En bilist har krockat med ett rådjur på länsväg 321 i Hölåsen. Inga personskador och oklart om djuret skadades. Eftersöksjägare kontaktad för att söka efter djuret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen