Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 november 08.30, Övrigt, Osby

Uppdatering i ärendet om avliden man.

Polisens utredning gällande ett dödsfall i Osby kommun fortsätter. Den avlidne mannen som utredningen gäller anträffades död i sin bostad under måndagen den 5 november och oklara omständigheter på platsen gjorde att polisen inledde förundersökning med rubricering mord. 

Den avlidne mannen har genomgått rättsmedicinsk obduktion och efter den fortsätter förundersökningen med rubricering mord. Polisen har fått ett första utlåtande av rättsläkare från obduktionen. Fortfarande finns  det oklara omständigheter som måste utredas av polisen i den pågående förundersökningen. Vad de oklara omständigheterna är kan polisen inte utveckla mer för närvarande.

Ingen misstänkt person finns för närvarande i förundersökningen. Polisen kommer inte att lämna mer kommentarer för tillfället om förundersökningen. 

Eventuella frågor besvaras av polisens presstalesperson Robert Loeffel 010-56 22144

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen