Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 november 09.37, Våld/hot mot tjänsteman, Malmö

Drottningtorget. Ledig polis slagen i samband med ett ingripande.

Flera polispatruller kallades till Drottningtorget med anledning av att en ledig polis blivit slagen i samband med ett ingripande. I samband med att en man gett sig på en äldre man utomhus med flera slag ingrep en ledig polis för att stoppa misshandeln. Polisen legitimerade sig och och blev då också angripen med slag. I samband med ingripandet blev polisens mobiltelefon sönderslagen.

Gärningsmannen som sprang ifrån platsen kunde efter en kort stund gripas i närheten av rondellen vid Hornsgatan. Den gripne mannen är i 35-års åldern och han är misstänkt för våld mot tjänsteman, misshandel och skadegörelse. Den slagne mannan är i 80-års åldern och han fick åka ambulans till sjukhus. Polisen fick en skada i en hand och tog sig själv till sjukhuset för kontroll.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen