Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 november 14.55, Våld/hot mot tjänsteman, Lund

Stökig kund, Mårtenstorget.

Polis och väktare skickas på överfallslarm till en butik på Mårtenstorget, efter att en kund, en man, blivit stökig och börjat att kasta saker. Enligt uppgift ska han ha kastat en flaska mot personal. När polisen anländer är mannen kvar på platsen, och polispatrull omhändertar honom enligt lagen om berusade personer. I samband med att han ska sättas in i polisbilen blir han återigen stökig, och gör motstånd. Polis tvingas använda OC-spray, varefter mannen kan transporteras in till stationen. Mannen, som är i 50-års åldern, är nu misstänkt för försök till grov misshandel mot personal i buitken, samt våldsamt motstånd och försök till våld mot tjänsteman gällande polispatrullen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen