Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 november 20:12

09 november 16.16, Rån väpnat, Kristinehamn

Flera personer har genomfört ett rån mot Ica vid Djurgårdsvägen i Kristinehamn.

En av gärningsmännen har gripits av allmänhet. De inledande uppgifterna gör gällande att det är fråga om tre gärningsmän och att två av dem flytt från platsen. Vid fortsatt utredning konstateras också att det är fråga om tre gärningsmän. De två gärningsmännen som unkom försvann frå platsen i en bil. Riktningen är okänd. Ambulans har kallats till platsen med anledning av att en person påverkats så starkt av händelsen att denne svimmat.

Uppgifter om ytterligare en bil som kan ha samröre med rånet finns, men är ännu oklara uppgifter.

Det finns även uppgifter om att gärningsmännen kan ha lämnat till fots. Polisen är dock fortsatt intresserad av uppgifter gällande fordon då de inledande vittnesuppgifterna gör gällande att en eller två bilar snabbt lämnat platsen i anslutning till brottet.

Polisen efterfrågar uppgifter och iakttagelser från Kristinehamn. Uppgifter lämnas på telefonnummer 114 14. 

Två personer grips efter att polisen genomför en husrannsakan på ett boende i området Sanna i Kristinehamn. Bägge är misstänkta för brottet.
Tre misstänkta gärningsmän är därmed gripna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen