Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 november 23:30

09 november 22.31, Mord/dråp, försök, Landskrona

Samtal om smällar/skott, Silvergården.

Polis skickas till Silvergården, varifrån samtal kommer om vad man uppfattar som skott. Enligt initiala uppgifter ska dessa ha hörts utomhus, i riktning mellan Silvergården-Pilängen. När polis anländer är det mycket folk på platsen i anslutning till Silvergården, men ingen skadad person anträffas. Flera personer uppger att man hört vad man uppfattar som skott. Polis arbetar på platsen med att lokalisera brottsplats, och en adress i anslutning till Silvergården spärras av. Vapenhund och kriminaltekniker budas till platsen.

23.20 En man med skottskador har körts in med privat bil till akuten i Helsingborg, och polis skickas till sjukhuset. Händelsen tyder på koppling till skottlossningen tidigare på Silvergården i Landskrona. Mannens skador ska inte vara livshotande. En förundersökning gällande försök till mord har inletts. Det finns ingen misstänkt. 

Den tekniska undersökningen har ännu inte påbörjats på brottsplatsen på Silvergården.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen