Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 oktober 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Tommy Nyman.

21.43 Skara, narkotikabrott m.m.
En bil kontrolleras på Länsväg 184 i Hädene och där påvisar föraren tecken på drogpåverkan varför man beslutar om en kroppsbesiktning. När man söker igenom bilen påträffas misstänkt narkotika som tas i beslag för en analys. Även passageraren kan misstänkas för eget bruk varför även han får följa med för provtagning.

23.52 Göteborg, försök till mord.
En man påträffas i Kallebäck knivskuren varför ambulans samt polis larmas fram till platsen. Mannen förs med ambulans till sjukhus med flera knivskador och bedöms som allvarligt. Vittnen berättar att man sett ett flertal personer slå offret för att sedan lämna platsen springandes. Platsen spärras av för en teknisk undersökning. Ingen person gripen och mannen som skadats kommer att höras under dagen när det bedöms möjligt då de vårdande insatserna får gå före.

02.03 Göteborg, drograttfylleri.
Vittne ringer till polisen då de ser hur en misstänkt påverkad person bråkar med någon annan i anslutning till en bil i området Stigberget. Polis till platsen och då har bilen börjat rulla och patrullen får stopp på den vid Djurgårdsgatan. Kvinnan som kört bilen saknar körkort, visar tecken på drogpåverkan samt att man hittar misstänkt narkotika som tas i beslag för en analys.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen