Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 01 oktober 10:34

01 oktober 07.09, Trafikolycka, Hagfors

På LV240 vid Sunnemo ska en mjölkbil ha vält enligt uppgift från en inringare.

Det ska vara fråga om en singelolycka, och en polispatrull är på väg till platsen. Det finns ännu inga uppgifter om eventuella personskador.

Uppdatering 08:10.                                                                                                                                               Föraren av lastbilen har förts med ambulans till sjukhus med okända skador.

Uppdatering 10:30.                                                                                                                                                   Föraren rapporteras lindrigt skadad. patrullen skriver en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen