Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 oktober 12.28, Övrigt, Malmö

Betalning med falska sedlar, Thomsons väg.

Polis skickas till en hamburgerrestaurang på Thomsons väg efter att ett överfallslarm inkommit. På plats framkommer att två yngre män försökt att betala med falska sedlar, och när kassören konfronterat dem har det blir det bråk. I samband med att personal trycker på överfallslarmet lämnar männen. Händelsen kan sättas i samband med ett flertal liknande i centrala Malmö under dagen. På centralstationen har man försökt att betala med falska pengar i en butik, men vid upptäckt sprungit från platsen. På en snabbmatsrestaurang på Värnhemstorget har tre yngre män försökt att betala med en sedel, som personal dock märkt varit falsk. I vad som framgår hittills har det rört sig om falska sedlar i valören 500 SEK. Hittills är en anmäla upprättad gällande olovlig befattning med falska pengar. Det finns ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen