Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 01 oktober 14:22

01 oktober 12.50, Anträffat gods, Linköping

Misstänkt farligt föremål hittat på återvinningscentral. TEXTEN UPPDATERAD

09.12 Polisen fick ett samtal om att man ett misstänkt farligt föremål hittats inne på Malmens återvinningscentral, Linköping. Polis beordrades till platsen.

10.31 Efter att patrullen dokumenterat föremålet och kontakt tagits med polisens nationella bombskydd så beslutades att de skulle åka till platsen. Polis kommer att finnas på platsen till dess att bombskyddet anlänt för att ta hand om föremålet som initialt bedömts vara ett militärt föremål.

Polisens bedömning är att det inte är någon fara för allmänheten. Återvinningscentralen har valt att stänga till dess att nationella bombskyddet är på plats och har tagit hand om föremålet.

14.20 Polisens nationella bomskydd har varit på plats och tagit hand om föremålet som visade sig vara en gammal övningsgranat som något lämnat in.

Föremålet visade sig vara helt ofarligt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen