Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 oktober 19.22, Övrigt, Södermanlands län

Händelser i Södermanland under eftermiddagen.

Polisen i Södermanland har hanterat 43 ärenden mellan kl 14 och 18. Ingen har gripits och ärendena har inte varit av någon större dignitet. Ett axplock:

16.43 Larm kom om en person som gripits av ordningsvakt för ringa stöld i en butik i centrala Nyköping. Personen, en man i 25-årsåldern, misstänktes vara narkotikapåverkad och togs med för provtagning.

17.57 En linjebuss och en personbil hade kolliderat på Kungsvägen i Eskilstuna. Inga personskador inträffade. Mannen som körde personbilen lämnade platsen innan polisen kom dit, men lämnade bilen. Han är misstänkt för smitning från trafikolycka och vårdslöshet i trafik.

18.26 En man som flera gånger under eftermiddag/kväll hade stått och skrikit på folk i centrala Nyköping, omhändertogs på grund av berusning. Han är i 50-årsåldern.

18.50 Ett vittne ringde polisen om en man som stal cyklar på Järnvägsplan i Eskilstuna. Polisen kom dit och fick tag i mannen, som blev omhändertagen för fylleri. Han är även misstänkt för brott mot knivlagen.

Utöver detta har polisen bland annat utfört diverse kontroller, hanterat trafikbrott, samt omhändertagit fyllerister.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen