Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 01 oktober 20:55

01 oktober 19.24, Rån, försök, Degerfors

En man har försökt råna en kvinna vid Ramshöjden

En kvinna ringer till polisen och uppger att en man kommit fram till henne vid hennes bil och sagt åt henne att han ville ha hennes bilnycklar. Samtidigt som han sa detta höll han fram en kniv mot kvinnan.

Då kvinnan sa att han inte fick några nycklar gick mannen från platsen.

En polispatrull har letat i området efter en man som verkade vara i 20-årsåldern utan att hitta på någon som stämmer in på det signalement som kvinnan uppgivit.

En anmälan kommer att upprättas men det är i nuläget inte klart vilken brottsrubricering det blir.

UPPDATERING kl.20.52

Den utsatta kvinnan kunde lämna ett bra signalement på den person som utfört brottet och polisen kunde frihetsberöva en man vid 20.30 som misstänkt för försök till rån. Mannen är i 20-årsåldern och boende i Degerfors.

Polisen kommer att hålla förhör med mannen och därefter kommer en åklagare kontaktas för att denne skall fatta beslut om mannen skall vara fortsatt frihetsberövad, anhållen , eller ej.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen