Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 01 oktober 20:46

01 oktober 19.37, Mord/dråp, försök, Göteborg

Knivskadad man vid Nordstan

Polis och ambulans kallas till Torggatan vid Nordstan. Vittnen har där sett en man som viftat med en kniv och med kniven skadat en annan man. Den misstänkte gick sedan från platsen och in i en butik i Nordstan. Inne i butiken jagade han flera personer med kniven. Här skadades dock ingen person.

Den skadade mannen är omhändertagen av ambulans och körd till sjukhus. Okänt skadeläge för denne. Skadorna bedöms dock som allvarliga.

Den misstänkte mannen kunde gripas av polis i Nordstan. Han är nu misstänkt för försök till mord och olaga hot i flera fall. 

Uppdatering kl 20.27
Den nu gripne mannen misstänks också för att ha knivhotat en spårvagnsförare i samband med att han efter att ha skadat mannen på Torggatan hoppade på en spårvagn. Vagnen stoppade och den misstänkte steg av och sprang in i Nordstan. Misstänkt för olaga hot mot tjänsteman i detta fall.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen