Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 oktober 07:30

10 oktober 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

00.36 Göteborg, inbrott i källarförråd
Vid Pilegårdsgatan griper polisen två påverkade män på var sina cyklar efter att de gjort inbrott i källarförråd och bland annat stulit filmer och spelkonsoller.

02.06 Göteborg, skadegörelse
På ett parkeringsdäck vid Tellusgatan i Bergsjön börjar det brinna i parkerade bilar. I samband med att branden började lämnar en bil platsen i hög fart. Totalt är det fem bilar som skadas i samband med branden.

02.32 Mölndal, skadegörelse
Vid Ranunkelgatan i Åby börjar det brinna i parkerade bilar. Totalt skadas två bilar i samband med branden. När det börjar brinna ses en moped lämna platsen.

02.34 Göteborg, inbrott
Vid Kronhusgatan är det en man som krossar en ruta till restaurang Food Office och tar sig in i lokalen. Han försvinner från platsen och det är okänt vad han fick med sig. 

03.59 Tanumshede, mordbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Affärsvägen med anledning av en brand. Det visar sig brinna i två butiker, en tygbutik och ett bageri. Tygbutiken är helt utbränd och bageriet är rök och fuktskadat samt skador i taket. Ovanför bageriet finns det lägeheter varifrån tre personer evakuerades. Dessa har nu på morgonen fåt återvända till sina boenden. Platsen kommer att spärras av i avvaktan på teknisk undersökning. Oklart vad som orsakat branden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen